BLI MED! Charity Tournament

Dato: 01.06.2024
Sted: Lade idrettsanlegg sandvolleyballbane, 7041 Trondheim

Det veldedige strandvolleyballturneringen er et idrettsarrangement organisert av organisasjonene «BLI MED! Polsk Integreringssenter» og «Love Dance Help». Dette er vår første utgave av et slikt veldedig arrangement i Trondheim. Det viktigste målet med dette arrangementet er å integrere volleyballmiljøet, engasjere seg i aktiv fritid og samle inn midler til å hjelpe syke barn. I den første utgaven av vår turnering samler vi inn midler til Julia, som er syk.

BLI MED Polsk Integreringssenter
Love Dance Help logo

Konkurransereglene

 1. Deltakelse i turneringen er åpen for enkeltpersoner som er 18 år eller eldre. Påmeldingsavgiften er 500 NOK per lag. Lag (bestående av 2 spillere) kan være av blandet kjønn.
 2. Lag vil bli delt inn i fire grupper, der hver gruppe vil spille en round-robin-format.
 3. Gruppespillkampene vil bli spilt til 2 sett, der hvert sett avsluttes når et lag når 15 poeng med en 2-poengs ledelse. En seier gir 1 poeng, mens et tap gir 0 poeng. Ved lik poengsum i tabellen vil direktekampen avgjøre. To lag fra toppen av hver gruppe vil avansere.
 4. I utslagsrunden vil kampene også bli spilt til 2 sett, der hvert sett spilles til 15 poeng og en tie-breaker til 15 (bytte av sider etter det 8. poenget) i tilfelle uavgjort.
 5. I finalen og kampen om tredjeplassen vil kampene også bli spilt til 2 sett, men til 21 poeng. Ved uavgjort vil en tie-breaker til 15 poeng bli spilt.
 6. Lagene bytter side etter hvert fullførte sett og en kort pause.
 7. Kampene vil bli spilt i henhold til gjeldende regler for strandvolleyball. Detaljert informasjon og regler vil bli gitt på arrangementets Facebook-side og forklart på turneringsdagen før kampene begynner.
 8. Hvert lag utpeker en kaptein. Kapteinen deltar i trekningen og har rett til å diskutere eventuelle tvil med dommeren. Kapteinen bør være tydelig merket (for eksempel med en armring eller annet synlig element).
 9. Premiene (de tre første plassene) vil bli tildelt vinnerne av konkurransen.
 10. Deltakerne deltar i turneringen på eget ansvar.
 11. Arrangøren gir ikke forsikring mot ulykker, så vi ber om sportsånd innenfor rammene av gjeldende regler og gjensidig respekt på banen.
 12. SMYKKER, RINGER, ØREDOBBER OG ANDRE GJENSTANDER SOM KAN TRUE SIKKERHETEN, MÅ FJERNES FØR KAMPEN!
 13. Saker som ikke dekkes av reglene, vil bli avgjort av turneringskomiteen.
 14. Et lag som trekker seg fra turneringen, vil ikke få refundert påmeldingsavgiften.
 15. Deltakere i turneringen samtykker i bruken av sitt bilde til markedsføringsformål av arrangørene under betingelsene som er spesifisert i personvernreglene på nettsiden.
 16. Arrangøren forbeholder seg retten til å gjøre endringer i reglene og organiseringen av arrangementet i tilfelle uforutsette omstendigheter.

All rights reserved.

Obserwuj nas na: